Doe goed, kies Goud

Personeelstekort in de techniek opgelost 

Onbenut arbeidspotentieel herkennen én begeleiden naar een duurzame baan binnen de technische sector, dat doen wij. Talent4Service creëert kansen voor zij-instromers en daarmee lossen we voor organisaties een structureel personeelstekort op. 

Wij doen meer met mensen en organisaties. Dus niet alleen het vinden van de juiste mensen is aan ons besteedjuist het organiseren, opleiden, begeleiden en coachen nemen wij uit handen! We helpen organisaties bij het inrichten van een omgeving die de instroom en doorstroom organiseert 

Creëer banen met toekomstperspectief 

In onze werkwijze staat het opleiden en begeleiden van de kandidaat centraal. Want met de juiste begeleiding kan vrijwel iedere werkzoekende weer succesvol en duurzaam aan de slag. Talent4Service neemt de volledige begeleiding uit handen, waardoor het voor organisaties aantrekkelijker is om met onze gemotiveerde en leergierige kandidaten te werken.  


"In deze krappe arbeidsmarkt zijn zij-instromers goud waard!"

Goede en leergierige mensen? Wij kunnen ze wél vinden! 


Wij kijken verder dan alleen cv's en diploma's. Wij kijken zorgvuldig naar de persoon achter de kandidaat en naar het potentieel dat hij of zij heeft. Wíllen werken en kúnnen werken, daar gaat het bij Talent4Service om. 

 

Hoe dat er in de praktijk uitziet? Bekijk de video met monteur André! 

 


Media