Huismeesterdiensten

Huismeesterdiensten: een kweekvijver voor technisch personeel en een oplossing voor betaalbaar en structureel onderhoud 

 

Bij Talent4Service staat het creëren van banen met een langetermijnperspectief centraal, voor zowel de werkgever als de zij-instromer. Wanneer ervaren technici de ruimte krijgen om door te groeien, ontstaat er weer ruimte voor instroomfunctiesSenior medewerkers kunnen dan ook worden ingezet om kennis en kunde over te brengen. En zsla je twee vliegen in één klap. Maar continuïteit aanbrengen in deze werkprocesbeheersing is voor sommige organisaties lastig te realiseren. Wij helpen jou daar graag bij! 

 

Kweekvijver: Huismeesterdiensten 

Een mooi praktijkvoorbeeld is onze eigen kweekvijver: Huismeesterdiensten. Als VvE beheerder of woningcorporatie wil je dat de woonomgeving er te allen tijde netjes bij staat. Alles moet naar behoren functioneren en naar wens zijn. Het verrichten van klein onderhoud is dan ook van wezenlijk belang. Veel VvE beheerders en woningcorporaties besteden klein onderhoud uit aan aannemers. Maar dat kan ook anders! 

Een leeromgeving voor zij-instromers 

 

Talent4Service ziet dat er behoefte is aan een snellere en goedkopere dienstverlening met een vast aanspreekpunt, een vertrouwd gezicht voor de bewoners. Om aan deze wens gehoor te geven, bieden wij onze Huismeesterdiensten aanZij-instromers kunnen in deze functie de beginselen van de techniek leren en snuffelen aan verschillende disciplines. En ontstaat de mogelijkheid om een functie te bekleden buiten de organisatie? Dan is er weer een nieuwe instroomplek voor een gemotiveerde zij-instromer!  


banner huismeesterdiensten 111902895980

Wil jij ook meer continuïteit in jouw werkprocesbeheersing? 

Ben je op zoek naar huismeesters of wil je een dergelijke omgeving zelf organiseren? Neem dan contact op met Jorien Wesseling via 085 0202 060 of jorien@talent4service.nl. Wil je liever dat wij contact opnemen? Laat dan jouw gegevens achter. 


Laat jouw gegevens achter


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Sluiten ×
Momentje...

Bedankt voor uw gegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.