Onze opdrachtgevers aan het woord

BAM


“Waar Talent4Service in opvalt is de goede screening aan de voorkant, jullie kennen de klant en het werk en dat is te merken aan de kandidaten die worden aangeboden.

 

De meeste leveranciers van monteurs leveren een monteur en bellen alleen als de inkoopbon te laat wordt aangeleverd en verder hoor je nooit wat.

Voor Talent4Service is een inkoopbon ook van belang, maar daarnaast merk je echt dat er ook actief gecoacht wordt op het werk, dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid en daarin vallen ze echt op in de markt.”

Freddy Werink BAM Infra Energie & Water

 

Volta Limburg

 

“Talent4service gaat verder dan bemiddelen, ze integreren zij-instromers in de wereld van techniek door deze doelbewust te selecteren, trainen en op te leiden”  -

Hans Schlosser Volta Limburg.

 

Werkendamse Verwarmings Centrale

 

Eind vorig jaar zijn we in samenwerking met Talent4Service gestart met het opleiden van zeven zij-instromers. 


Mensen zonder (recente) ervaring in de klimaattechniek worden klaargestoomd voor een toekomst als servicemonteur. Enorm gemotiveerde mensen die weten wat tegenslag is en kansen benutten.

Trots dat wij als bedrijf daaraan mee mogen werken! En ook op deze manier kunnen we onze capaciteit op peil houden. Een investering waard!
 

Sandra Den Haan – Paans  Werkendamse Verwarmings Centrale

 


Andere opdrachtgevers