EmailX( voorheen witter)FacebookLinkedInOnze sollicitatieprocedure

1. Staat een interessante vacature voor je op de website? Solliciteer dan door op de afbeelding te klikken. Je komt dan in een digitaal sollicitatieformulier terecht. Hier kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om.

Staat er op dit moment geen interessante vacature online maar wil je graag een keer met  ons in gesprek? Klik hier dan hier om een open sollicitatie in te sturen.

2. Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen streven we ernaar om binnen twee werkdagen telefonisch contact op te nemen. Tijdens dit eerste gesprek vragen wij jou naar wie je bent en waarom je op de vacature hebt gereageerd. 

Bij Talent4Service kijken we naar jou als persoon. Jouw CV mag je meesturen maar is geen must!  

3. Is het eerste gesprek goed bevallen en zijn zowel jij als wij enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking op locatie.

Tijdens een persoonlijke kennismaking gaan we dieper in op jouw achtergrond en motivatie en bespreken we de vacature uitgebreid! 

4. Na de persoonlijke ontmoeting is het tijd om kennis te maken met ons team en jouw eventuele opdrachtgever.

Ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, dan volgt er vaak nog een kennismakingsgesprek op locatie.

5. Gefeliciteerd! Je bent aangenomen en mag gaan starten met jouw nieuwe baan. Alles wordt in gang gezet zodat jij kan gaan starten.

Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld voor jouw start!


Wil je meer weten?

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op, door op onderstaande mail te klikken.