Techniek

Talent4Service 2126 111927453937

Ben jij gemotiveerd, leergierig en heb je affiniteit met de techniek maar heb je geen papieren? Heb je moeite met het vinden van een baan? Dan maken wij graag kennis met je!

 

Jouw sollicitatie

 

Als je reageert op één van onze vacatures nemen wij telefonisch contact met je op om kennis te maken. Zien wij een goede aansluiting tussen jou en de vacature? Dan stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Deze bepaalt of je de baan krijgt.

 

Persoonlijke begeleiding en contact

 

Wij vinden goede begeleiding en persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Vanaf je inwerkperiode word je persoonlijk begeleid door een teammentor van Talent4Service. Voor kleine of grote zaken, administratieve of persoonlijke vragen, kun je altijd terecht bij jouw teammentor of onze Front Office.

 

Onze opleidingen

 

In vrijwel alle gevallen begint jouw nieuwe baan met een opleidingstraject. Dat betekent dat je één tot drie maanden wordt opgeleid en stage gaat lopen met behoud van uitkering. Wij verzorgen de opleiding is samenwerking met erkende, private opleiders zoals ElzTec Technische Opleidingen. Je bent daardoor sneller klaar, de opleiding sluit goed aan bij de praktijk en je krijgt les met andere gemotiveerde zij-instromers. 

 

Wil jij werken in de Techniek? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.